Contact

Meeuwsen Van den Pol Advocaten is gehuisvest aan de Einsteinstraat 11b te Gorinchem. De aan kantoor verbonden advocaten adviseren en – waar nodig – procederen vanuit een bepaald aandachtsgebied en/of specialisme ten behoeve van zakelijke en particuliere cliënten.

De advocaten van Meeuwsen Van den Pol Advocaten leveren juridisch maatwerk van hoge kwaliteit met de nodige snelheid en met een maximale bereikbaarheid van de behandelend advocaat. Zij staan bekend om hun snelle en doelgerichte benadering, onderbouwd met een gedegen juridische kennis van zaken.

Meeuwsen Van den Pol Advocaten is een maatschap van beroepsvennootschappen.

De bij Meeuwsen Van den Pol werkzame advocaten staan allen in Nederland ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA), gevestigd te Den Haag, aan de Neuhuyskade 94 (2596 XM), telefoonnummer 070-3353535, info@advocatenorde.nl. Op hen zijn de gedragsregels en verordeningen van toepassing zoals vastgesteld door de NOvA.

Meeuwsen Van den Pol Advocaten heeft zich aangesloten bij de Klachten- en Geschillenregeling Advocatuur. Informatie over de gedragsregels, verordeningen en klachten- en geschillenregeling is te vinden op: advocatenorde.nl/wet-en-regelgeving.