Faillissementsrecht

Meeuwsen Van den Pol Advocaten heeft een ruime ervaring in het faillissementsrecht. De op dit rechtsgebied werkzame advocaten staan ondernemers en particulieren bij die bij een faillissement betrokken zijn geraakt of waarbij een faillissement dreigt.

De ondernemer

Als ondernemer weet u hoe uw onderneming er financieel voor staat. Soms zijn echter de problemen zo groot dat een faillissement onvermijdelijk is. Een faillissement levert vervolgens dan ook privé de nodige problemen op. De ervaring leert dat veel faillissementen voorkomen hadden kunnen worden, danwel de persoonlijke gevolgen hadden kunnen worden beperkt, als in een vroeg stadium de juiste stappen waren gezet. Meeuwsen Van den Pol Advocaten kan u hierbij helpen.

Particulieren

Is persoonlijk faillissement aangevraagd, of overweegt u zelf uw faillissement aan te vragen, dan heeft u belang bij goed advies. U moet hierbij denken aan het voeren van verweer of het indienen van een faillissementsverzoek. Misschien zijn er andere oplossingen zoals een WSNP-regeling of het aanbieden van een akkoord aan de schuldeisers.

Een faillissement heeft in ieder geval grote gevolgen voor u en vaak ook uw partner. Goed advies is dan van belang. Meeuwsen Van den Pol Advocaten adviseert u graag, waarbij ook de kosten niet uit het oog worden verloren.

Advocaten