Familie- en erfrecht

Onze vakgroep familierecht bestaat uit twee advocaten: Anke den Ridder-van der Meijden en Hanke van Drenth. Sjoerd Meeuwsen is de specialist op het gebied van het erfrecht.

Anke en Hanke zijn bekwaam en kundig op de diverse onderdelen van het personen- en familierecht, in het bijzonder het scheidingsrecht. Zij werken voor particulieren en ondernemers en treden op als procesadvocaat, als advocaat in overlegscheidingen en als scheidingsmediator. Anke en Hanke hebben jarenlange ervaring en zijn lid van de vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars (vFAS) en staan ingeschreven in het register van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Anke is daarnaast bijzondere curator, zowel in afstammings- als complexe omgangszaken.

In een periode met veel vragen en onzekerheid, reiken onze familierechtadvocaten oplossingen aan, die passen bij uw situatie. Zij doen dat ieder op hun eigen manier, maar altijd doelgericht. Onze advocaten beschikken over de benodigde kennis om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zowel in hun advies- als procespraktijk denken zij graag met u mee.

Bent u op zoek naar een betrokken en gedreven advocaat, die oog heeft voor uw belangen, nu én in de toekomst? Dan bent u bij Meeuwsen Van den Pol Advocaten aan het goede adres!

Advocaten