Familie- en erfrecht

Hanke van Drenth is de specialist op het gebied van familierecht. Sjoerd Meeuwsen is de specialist op het gebied van het erfrecht.

Hanke is bekwaam en kundig op de diverse onderdelen van het personen- en familierecht, in het bijzonder het scheidingsrecht. Hij werkt voor particulieren en ondernemers en treden op als procesadvocaat, als advocaat in overlegscheidingen en als scheidingsmediator. Hanke heeft jarenlange ervaring en is lid van de vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars (vFAS) en staan ingeschreven in het register van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

Sjoerd Meeuwsen is als erfrechtspecialist lid van de Vereniging van Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN). Hij adviseert en procedeert in nalatenschapkwesties/-geschillen.

In een periode met veel vragen en onzekerheid, reiken onze familierechtadvocaten oplossingen aan, die passen bij uw situatie. Zij doen dat ieder op hun eigen manier, maar altijd doelgericht. Onze advocaten beschikken over de benodigde kennis om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zowel in hun advies- als procespraktijk denken zij graag met u mee.

Bent u op zoek naar een betrokken en gedreven advocaat, die oog heeft voor uw belangen, nu én in de toekomst? Dan bent u bij Meeuwsen Van den Pol Advocaten aan het goede adres!

Advocaten